9 december 2014

Svenskt Trä söker Byggtekniker/Konstruktör

Platsannons

Utmaningarna blir fler och mer kvalificerade och som ett led i vår framtidssatsning söker vi nu en byggtekniker/konstruktör med placering i Stockholm. Vill du vara med och utveckla det framtida hållbara byggandet?

Din roll

Du får en mycket intressant roll i en branch som utvecklas snabbt. Det moderna träbyggandet går stadigt framåt. Ditt fokus blir att hantera tekniska frågor gällande trä kopplat till byggprodukter och byggsystem, något som blir allt viktigare. Du kommer att arbeta nära industrin, ingå i flera industrinätverk och verka för kunskapsutbyte inom området träbyggande. Du kommer att representera Svenskt Trä i olika sammanhang.

Din profil

Du har arbetat några år inom byggbranschen som till exempel byggnadskonstruktör, byggtekniker eller har annan relevant erfarenhet. Kanske kommer du från konsult eller forskningsverksamhet. Din utbildning kan vara civilingenjör inom väg & vatten/ samhällsbyggnad, högskoleingenjör eller byggnadsingenjör.

Du är utåtriktad och får energi av att möta nya människor och delta i olika grupper, seminarier och konferenser. Arbetet kräver att du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ till exempel när det gäller att driva olika processer och projekt. Vi förutsätter att du har ett intresse och engagemang för en hållbar samhällsutveckling och att du ser fram emot att med fokus på kvalitet och nytänkande arbeta för en fortsatt utveckling inom byggsektorn.

Ansökan

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekyteringskonsult Magnus Pierrou, 070-7678489.
Din ansökan med CV och personligt brev skickar till info@pierrou.se snarast dock senast 19 december 2014.

Skriv ut annonsen


Träpriset 2016

Träpriset Logotype

Skicka in ditt förslag till Träpriset 2016

Förslagen tas emot av Svenskt Trä mellan den 15 oktober 2014 och den 15 januari 2015 på: www.trapriset.se

Mer information genom Per Bergkvist.
Tel: 070-218 38 87
e-post: per.bergkvist@svenskttra.se


Träbyggnadsturné – Välkommen!

Trägyggnadsturné - omslag inbjudan

Inspirerande dag i Åres fjällvärd torsdagen den 29 januari 2015 på Copperhill Mountain Lodge.

Programmet är skräddarsytt efter lokala förutsättningar och på turnéns stopp i Åre fördjupar vi oss i hur limträ är det naturliga valet för en attraktiv vinterdestination som vill behålla själen i det rejäla, kraftfulla och naturnära utan att kompromissa med moderna och attraktiva byggnationer.

Program (PDF)

Varmt välkommen önskar Svenskt Trä, Sveriges Träbyggnadskansli, Glulam, Martinsons, Moelven samt Setra

Om TräGuiden

TräGuiden tillhandahåller information om trä och träbyggande. Webbsidan drivs av Svenskt Trä, en del av Skogsindustrierna, och utgör med sina nära en miljon besökare per år ett viktigt informationsnav för byggande i Sverige.

TräGuiden beskriver tekniska lösningar för träbyggande samt innehåller information om trämaterialets egenskaper. TräGuidens innehåll av illustrationer och konstruktionslösningar kan fritt skrivas ut eller delas med andra.

Det finns också nedladdningsbara ritningar i CAD-format på TräGuiden.

Klicka här för sajtkarta

Stäng sajtkarta

Prenumerera på TräGuidens
populära nyhetsbrev

Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Genom att klicka på skicka lämnar du ditt samtycke.
Läs vår integritetspolicy.

På din mobil fungerar TräGuiden bäst i stående läge.Ok

Hantera dina pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

Du har inga sparade pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

pin

Du vet väl att du kan spara sidor till senare. Samla här pins för de sidor du besöker ofta och enkelt vill kunna återkomma till.

  • Lägg till
  • Du har redan lagt till den här sidan.

Skicka pins

Ett enkelt sätt att spara dina pins är att maila dem

Du har nu skickat dina pins!

Något gick fel. Kontrollera e-postadressen och prova igen.

Dela sidan