Svenskt Trä Logo

TRÄFORSKNINGS­PORTALEN

Genom ett samarbete med Kungliga Biblioteket har vi glädjen att på en plats kunna erbjuda forskningsartiklar, rapporter och avhandlingar som berör trä och träbyggande!

Sök bland över 6 000 forskningsrapporter om trä och träbyggande! 

Gör så här:

 

1. Sök på författare, nyckelord eller titel i den översta sökrutan

2. En träfflista visas med rapporter som matchar sökningen

3. Klicka på ”lilla pilen” för mer info och en kort sammanfattning

4. För att se hela rapporten klickar du på PDF-symbolen till höger eller ”Läs mer” under sammanfattningen

5. Om en PDF-symbol inte finns betyder det att en direktlänk saknas. Länkningen sker då istället till en landningssida där rapporten antingen kan nås eller information finns om hur du får tillgång till rapporten

Sökresultat för

Sortera efter
Författare
Titel
År
Fulltext
  Visa fler resultat

  En sökmotor i samarbete med

  Denna sökfunktion bygger på en samverkan med Kungliga Bibliotekets söktjänst SwePub. Publi­kationer som finns tillgängliga på SwePub är allmänt tillgängliga för samtliga webban­vändare utan begränsningar hos SwePub och relevant lärosäte. Föreningen Sveriges Skogsindustrier ansvarar inte för innehållet i de refererade artiklarna och de refererade artiklarna utgör upphovsrättsskyddat material på vilket Föreningen Sveriges Skogsindustrier inte gör något anspråk och vars skydd alla besökare och användare av TräGuidens söktjänst ombeds respektera. Utöver villkoren ovan gäller även TräGuidens generella friskrivningar. © Föreningen Sveriges Skogsindustrier, 2017.

  Svenskt Trä vill framföra ett tack till Troedssonfonden som genom sitt stöd bidragit till bevarandet av relevanta forskningspublikationer på TräGuiden.

  TräGuiden är den digitala handboken för trä och träbyggande och innehåller information om materialet trä samt instruktioner för byggande med trä.

  På din mobil fungerar TräGuiden bäst i stående läge.Ok