12 maj 2005

Presentera dina träobjekt på TräGuiden

Moderna träbyggnader gör sig bra på bild. De är estetiskt tilltalande, samtidigt som de bejakar ett byggande och boende i samklang med natur och ekologisk hållbarhet. De andas människovärde och livskvalitet. Fotografier av träbyggnader vidgar våra vyer och spänner bågen för vad framtidens byggnader och boendemiljöer kan erbjuda.

Därför har vi på TräGuiden tagit fram en ny tjänst, där du har möjlighet att se exempel på träbyggnader och få information om dem. Du kan också presentera egna objekt som du vill visa upp och berätta om för andra.

Vill du inspireras av vad andra har byggt, gå in på www.traguiden.se, klicka på Om TräGuiden och därefter på Referenser och länkar. När du kommit hit klickar du på Aktuella träbyggnadsprojekt och Sök träbyggnadsprojekt.

För att registrera dina objekt, gå in på www.traguiden.se. Klicka på Om TräGuiden och därefter på Referenser och länkar. När du kommit hit klickar du på Aktuella träbyggnadsprojekt och slutligen går du in på Registrera träbyggnadsprojekt.

Är det något du undrar över, tveka inte att kontakta TräGuiden, johan.frobel@skogsindustrierna.org

Med vänliga hälsningar
Skogsindustrierna

Johan Fröbel

Om TräGuiden

TräGuiden tillhandahåller information om trä och träbyggande. Webbsidan drivs av Svenskt Trä, en del av Skogsindustrierna, och utgör med sina nära en miljon besökare per år ett viktigt informationsnav för byggande i Sverige.

TräGuiden beskriver tekniska lösningar för träbyggande samt innehåller information om trämaterialets egenskaper. TräGuidens innehåll av illustrationer och konstruktionslösningar kan fritt skrivas ut eller delas med andra.

Det finns också nedladdningsbara ritningar i CAD-format på TräGuiden.

Klicka här för sajtkarta

Stäng sajtkarta

Prenumerera på TräGuidens
populära nyhetsbrev

Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Genom att klicka på skicka lämnar du ditt samtycke.
Läs vår integritetspolicy.

På din mobil fungerar TräGuiden bäst i stående läge.Ok

Hantera dina pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

Du har inga sparade pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

pin

Du vet väl att du kan spara sidor till senare. Samla här pins för de sidor du besöker ofta och enkelt vill kunna återkomma till.

  • Lägg till
  • Du har redan lagt till den här sidan.

Skicka pins

Ett enkelt sätt att spara dina pins är att maila dem

Du har nu skickat dina pins!

Något gick fel. Kontrollera e-postadressen och prova igen.

Dela sidan