26 maj 2008

Succé för visningar av stora träbyggnadsprojekt!

De guidade visningar av stora, pågående träbyggnadsprojekt i: Skellefteå 12 och 13 maj, Falun 15 maj, Växjö 19, 20 maj är genomförda och blev succé med ett deltagarantal långt över det förväntade. Det stora intresset för modernt träbyggande har även resulterat i att den guidade rundturen till träbyggnadsprojekt i STOCKHOLM 3 JUNI redan är FULLBOKAD!

EXTRAINSATT RUNDTUR: STOCKHOLM 4 JUNI, 9.30 - 15.30

Vi samlas utanför huvudentrén vid Centralstationen i Stockholm, hotell Royal Viking, och startar med att visa en klassisk limträhall från 1920-talet: Stockholms Central. Därefter far vi norrut och stannar till vid Roslagstull där ett område med högre bostadshus uppförts i Vetenskapsstaden. Därefter går färden vidare till Solna, där vi besöker Skanskas kv Räven och kv Kandidaten i Solna, vi fortsätter vidare mot Järvastaden där ett kvarter bostäder i träbyggnadsteknik nu är under inflyttning. Vi visar före lunch omgestaltningen av Vällingby Centrum och besöker kv Kanslisilket och kv Inköpschefen. Efter lunch besöker vi Stockholms slott (Sveriges hittills största träbyggnad), därefter bär färden söderut där vi besöker Järntorgets projekt i femvånings punkthus som är levererade från Moelven. 
Passa på att se modernt träbyggande i praktiken!
Välkommen med anmälan på www.trabyggnadskansliet.se OBS! Begränsat antal deltagare.

Med vänlig hälsning, 
Niclas Svensson, chef Sveriges Träbyggnadskansli

Om TräGuiden

TräGuiden tillhandahåller information om trä och träbyggande. Webbsidan drivs av Svenskt Trä, en del av Skogsindustrierna, och utgör med sina nära en miljon besökare per år ett viktigt informationsnav för byggande i Sverige.

TräGuiden beskriver tekniska lösningar för träbyggande samt innehåller information om trämaterialets egenskaper. TräGuidens innehåll av illustrationer och konstruktionslösningar kan fritt skrivas ut eller delas med andra.

Det finns också nedladdningsbara ritningar i CAD-format på TräGuiden.

Klicka här för sajtkarta

Stäng sajtkarta

Prenumerera på TräGuidens
populära nyhetsbrev

Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Genom att klicka på skicka lämnar du ditt samtycke.
Läs vår integritetspolicy.

På din mobil fungerar TräGuiden bäst i stående läge.Ok

Hantera dina pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

Du har inga sparade pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

pin

Du vet väl att du kan spara sidor till senare. Samla här pins för de sidor du besöker ofta och enkelt vill kunna återkomma till.

  • Lägg till
  • Du har redan lagt till den här sidan.

Skicka pins

Ett enkelt sätt att spara dina pins är att maila dem

Du har nu skickat dina pins!

Något gick fel. Kontrollera e-postadressen och prova igen.

Dela sidan