29 maj 2009

Ny bok om bostadsrätt

BostadsrattsbokNär man ska köpa, nyttja eller sälja en bostadsrätt är det många viktiga frågor att sätta sig in i. Den nya faktaboken BOSTADSRÄTT – FÖR ALLA riktar sig till dig som ska köpa en bostadsrätt. Även ledamöter i en bostadsrättsförenings styrelse har nytta av innehållet, då många har begränsade kunskaper i teknisk och ekonomisk förvaltning.

Bokens huvuddelar är juridik, ekonomi och teknik och de omfattar frågor som rör såväl fastigheten i sin helhet som den enskilda bostadsrätten. De nya skattereglerna vid renovering och försäljning av bostadsrätter behandlas ingående. De tekniska frågorna är väsentliga för en bostadsrättsförenings ekonomi. Stor vikt har därför lagts på drift & underhållsfrågor. Kort sagt, en angelägen bok med mängder av fakta och goda råd.

Boken, som omfattar 234 sidor, kan beställas på www.huskunskap.se

Om TräGuiden

TräGuiden tillhandahåller information om trä och träbyggande. Webbsidan drivs av Svenskt Trä, en del av Skogsindustrierna, och utgör med sina nära en miljon besökare per år ett viktigt informationsnav för byggande i Sverige.

TräGuiden beskriver tekniska lösningar för träbyggande samt innehåller information om trämaterialets egenskaper. TräGuidens innehåll av illustrationer och konstruktionslösningar kan fritt skrivas ut eller delas med andra.

Det finns också nedladdningsbara ritningar i CAD-format på TräGuiden.

Klicka här för sajtkarta

Stäng sajtkarta

Prenumerera på TräGuidens
populära nyhetsbrev

Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Genom att klicka på skicka lämnar du ditt samtycke.
Läs vår integritetspolicy.

På din mobil fungerar TräGuiden bäst i stående läge.Ok

Hantera dina pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

Du har inga sparade pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

pin

Du vet väl att du kan spara sidor till senare. Samla här pins för de sidor du besöker ofta och enkelt vill kunna återkomma till.

  • Lägg till
  • Du har redan lagt till den här sidan.

Skicka pins

Ett enkelt sätt att spara dina pins är att maila dem

Du har nu skickat dina pins!

Något gick fel. Kontrollera e-postadressen och prova igen.

Dela sidan