9 februari 2010

Trästadsriksdag 2010

Så bygger vi den goda stadenVarmt välkomna till Sveriges första Trästadsriksdag den 24 mars 9.30 – 16 i samband med Nordbygg på Stockholmsmässan.

Nu ökar det moderna träbyggandet sina marknadsandelar i Sverige och Europa. Tre län (Västerbotten, Kronoberg och Dalarna) samt Västra Götalandsregionen agerar nu föregångare tillsammans med 16 kommuner runt om i Sverige. Trästad 2012 ska verka för ökat modernt träbyggande med hållbara klimatlösningar och med industriell träbyggnadsteknik som bas. Med Trästad 2012 bygger vi den Goda staden där hållbarhet och klimatneutralitet i byggnationen är ledstjärnor.

Anmälan sker via www.trabyggnadskansliet.se och www.trastad2012.se.

Kom med – det är HÄR det händer!

Niclas Svensson 
Chef Sveriges Träbyggnadskansli
070-3723406

» Inbjudan Träriksdagen (PDF)

Om TräGuiden

TräGuiden tillhandahåller information om trä och träbyggande. Webbsidan drivs av Svenskt Trä, en del av Skogsindustrierna, och utgör med sina nära en miljon besökare per år ett viktigt informationsnav för byggande i Sverige.

TräGuiden beskriver tekniska lösningar för träbyggande samt innehåller information om trämaterialets egenskaper. TräGuidens innehåll av illustrationer och konstruktionslösningar kan fritt skrivas ut eller delas med andra.

Det finns också nedladdningsbara ritningar i CAD-format på TräGuiden.

Klicka här för sajtkarta

Stäng sajtkarta

Prenumerera på TräGuidens
populära nyhetsbrev

Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Genom att klicka på skicka lämnar du ditt samtycke.
Läs vår integritetspolicy.

På din mobil fungerar TräGuiden bäst i stående läge.Ok

Hantera dina pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

Du har inga sparade pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

pin

Du vet väl att du kan spara sidor till senare. Samla här pins för de sidor du besöker ofta och enkelt vill kunna återkomma till.

  • Lägg till
  • Du har redan lagt till den här sidan.

Skicka pins

Ett enkelt sätt att spara dina pins är att maila dem

Du har nu skickat dina pins!

Något gick fel. Kontrollera e-postadressen och prova igen.

Dela sidan