18 februari 2011

Inbjudan Trästadsriksdag 9 mars

Inbjudan Träriksdagen 2011Industriella metoder löser problem
Modernt träbyggande når hela tiden nya höjder. Åtta våningar är en självklarhet. De miljömässiga fördelarna är mycket stora. Och begreppet boendekvalitet har fått en helt ny innebörd. Nu kan vi bygga framtidens hållbara och attraktiva stadsmiljöer och på köpet skapa en global marknad för svensk arkitektur och en ny modern byggindustri. Vad betyder det för din kommun, ditt företag, klimatet och miljön? Kom, lyssna, påverka och ställ frågor.


Vad händer under dagen?
Bostadsminister Stefan Attefall inleder dagen. Och under några intensiva timmar varvas inspirerande föredrag med intressanta samtal mellan politiker, experter, deltagare och företrädare för kommuner och organisationer. Ett utskott har till uppgift att samla erfarenheter och kunskaper som förmedlas under riksdagen. Det moderna träbyggandet innebär en modernisering av hela bygg- och bostadsmarknaden.


När och var?
När: Trästadsriksdag 9 mars 09.00 – 16.00.
Var: Scanbygg 2011 | Svenska Mässan | Göteborg


Anmälan
Anmälan till Trästadsriksdag görs på: 
www.trabyggnadskansliet.se

Om TräGuiden

TräGuiden tillhandahåller information om trä och träbyggande. Webbsidan drivs av Svenskt Trä, en del av Skogsindustrierna, och utgör med sina nära en miljon besökare per år ett viktigt informationsnav för byggande i Sverige.

TräGuiden beskriver tekniska lösningar för träbyggande samt innehåller information om trämaterialets egenskaper. TräGuidens innehåll av illustrationer och konstruktionslösningar kan fritt skrivas ut eller delas med andra.

Det finns också nedladdningsbara ritningar i CAD-format på TräGuiden.

Klicka här för sajtkarta

Stäng sajtkarta

Prenumerera på TräGuidens
populära nyhetsbrev

Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Genom att klicka på skicka lämnar du ditt samtycke.
Läs vår integritetspolicy.

På din mobil fungerar TräGuiden bäst i stående läge.Ok

Hantera dina pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

Du har inga sparade pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

pin

Du vet väl att du kan spara sidor till senare. Samla här pins för de sidor du besöker ofta och enkelt vill kunna återkomma till.

  • Lägg till
  • Du har redan lagt till den här sidan.

Skicka pins

Ett enkelt sätt att spara dina pins är att maila dem

Du har nu skickat dina pins!

Något gick fel. Kontrollera e-postadressen och prova igen.

Dela sidan