23 maj 2006

Anmäl dig till Träbyggnadsdagarna i Helsingborg

"Hittills har Träbyggnadsdagarna samlat fullsatta konferenslokaler i hela Sverige. Vi vill påminna om Träbyggnadsdagarna i Helsingborg 30 - 31 maj som hålls på Dunkers konferenscentra dessa dagar med start vid lunch dag ett och avslutning vid lunch dag två. Inbjudan för Helsingborg utgör möjligheten för hela öresundsregionen - från Trelleborg till Halmstad att få generell information om det moderna träbyggandet som ett mycket starkt och i flera avseenden bättre alternativ inom flervåningsbyggande, offentligt byggande och infrastrukturbyggande (ex.vis broar för vägtrafik) som står till buds i dag. Vi erbjuder två fullspäckade dagar med intressanta föreläsare om modernt träbyggande samtidigt som planerna för träbyggande i Helsingborgs kommun presenteras. På kvällen den 30 maj bjuds du med till stadshuset på en mingelstund samt på en middag (till självkostnadspris) på en av de förnäma båtarna mot Helsingör. Anmälan sker via www.konferensproducenterna.se eller www.trabyggnadskansliet.se. Eventuella frågor besvaras via syssy@konferensproducenterna.se".

Med vänliga hälsningar
Skogsindustrierna

Johan Fröbel

Om TräGuiden

TräGuiden tillhandahåller information om trä och träbyggande. Webbsidan drivs av Svenskt Trä, en del av Skogsindustrierna, och utgör med sina nära en miljon besökare per år ett viktigt informationsnav för byggande i Sverige.

TräGuiden beskriver tekniska lösningar för träbyggande samt innehåller information om trämaterialets egenskaper. TräGuidens innehåll av illustrationer och konstruktionslösningar kan fritt skrivas ut eller delas med andra.

Det finns också nedladdningsbara ritningar i CAD-format på TräGuiden.

Klicka här för sajtkarta

Stäng sajtkarta

Prenumerera på TräGuidens
populära nyhetsbrev

Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Genom att klicka på skicka lämnar du ditt samtycke.
Läs vår integritetspolicy.

På din mobil fungerar TräGuiden bäst i stående läge.Ok

Hantera dina pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

Du har inga sparade pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

pin

Du vet väl att du kan spara sidor till senare. Samla här pins för de sidor du besöker ofta och enkelt vill kunna återkomma till.

  • Lägg till
  • Du har redan lagt till den här sidan.

Skicka pins

Ett enkelt sätt att spara dina pins är att maila dem

Du har nu skickat dina pins!

Något gick fel. Kontrollera e-postadressen och prova igen.

Dela sidan