7 juni 2006

Anmäl dig till Träbyggnadsdagen i Borlänge 13 juni

Hittills har Träbyggnadsdagarna samlat fullsatta konferenslokaler i hela Sverige. Vi vill påminna om Träbyggnadsdagen i Borlänge 13 juni som hålls på Galaxen konferenscentra med start vid 10.00 och avslutning 16.00. Inbjudan för Borlänge är en möjlighet av att få en samlad bild av hela dalaregionens satsning på modernt träbyggande och de projekt som pågår eller som föreligger den närmaste tiden. Som bekant pågår också ett särskilt Träår i Dalarna under 2006.

Under Träbyggnadsdagen i Borlänge ges också generell information om det moderna träbyggandet som ett mycket starkt och i flera avseenden bättre alternativ inom flervåningsbyggande, offentligt byggande och infrastrukturbyggande (ex.vis broar för vägtrafik) än de som står till buds i dag. Vi erbjuder en dag med Sveriges bästa föreläsare i ämnet modernt träbyggande samtidigt som planerna i Dalarna presenteras. Anmälan sker via www.trabyggnadskansliet.se. Eventuella frågor besvaras via Niclas Svensson, Sveriges Träbyggnadskansli, tel.nr: 070-372 34 06 eller Krister Ellström, projektledare för Träåret, Länsstyrelsen i Dalarna, tel.nr: 070-220 50 84.

Med vänliga hälsningar
Skogsindustrierna

Johan Fröbel

Om TräGuiden

TräGuiden tillhandahåller information om trä och träbyggande. Webbsidan drivs av Svenskt Trä, en del av Skogsindustrierna, och utgör med sina nära en miljon besökare per år ett viktigt informationsnav för byggande i Sverige.

TräGuiden beskriver tekniska lösningar för träbyggande samt innehåller information om trämaterialets egenskaper. TräGuidens innehåll av illustrationer och konstruktionslösningar kan fritt skrivas ut eller delas med andra.

Det finns också nedladdningsbara ritningar i CAD-format på TräGuiden.

Klicka här för sajtkarta

Stäng sajtkarta

Prenumerera på TräGuidens
populära nyhetsbrev

Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Genom att klicka på skicka lämnar du ditt samtycke.
Läs vår integritetspolicy.

På din mobil fungerar TräGuiden bäst i stående läge.Ok

Hantera dina pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

Du har inga sparade pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

pin

Du vet väl att du kan spara sidor till senare. Samla här pins för de sidor du besöker ofta och enkelt vill kunna återkomma till.

  • Lägg till
  • Du har redan lagt till den här sidan.

Skicka pins

Ett enkelt sätt att spara dina pins är att maila dem

Du har nu skickat dina pins!

Något gick fel. Kontrollera e-postadressen och prova igen.

Dela sidan