2 maj 2007

Det nya träbyggandet – kostnadsfria företagsförlagda BFAB-kurser

Nu ökar intresset för att bygga större byggnader med trä. Funderar du och dina kollegor också på att bygga med eller projektera för träbyggande? Då bör även ni boka en av BFABs företagsförlagd halvdagskurser "Det nya träbyggandet". Genom ett samarbete mellan BFAB och Sveriges Träbyggnadskansli har cirka 70 sådana introduktionskurser genomförts sedan hösten 2006 och vi kan nu erbjuda ytterligare 30 kurser.

Kursen är en introduktionskurs och baseras på de drygt 10 år av erfarenheter från flervåningshus i trä som finns i Sverige och Europa. En av våra erfarna föreläsare och träbyggnadsprojektörer besöker ert företag och går under ca 4 timmar igenom:

• Modernt träbyggande – goda exempel från Sverige och internationellt
• Flervåningshus i trä:
o Förutsättningar
o Projektering
o Produktion
• Träguiden – en träbyggnadshandbok på webben

Kursen är anpassad främst för byggherrar, arkitekter och konstruktörer men fungerar även för projektledare och entreprenörer, företrädesvis verksamma inom bostadsbyggande.

Läs mer och anmäl ert intresse på www.bfab.se/trakurser eller kontakta Chris Chemnitz, BFAB på telefon 08-613 82 48 eller e-post chris.chemnitz@stf.se.

Om TräGuiden

TräGuiden tillhandahåller information om trä och träbyggande. Webbsidan drivs av Svenskt Trä, en del av Skogsindustrierna, och utgör med sina nära en miljon besökare per år ett viktigt informationsnav för byggande i Sverige.

TräGuiden beskriver tekniska lösningar för träbyggande samt innehåller information om trämaterialets egenskaper. TräGuidens innehåll av illustrationer och konstruktionslösningar kan fritt skrivas ut eller delas med andra.

Det finns också nedladdningsbara ritningar i CAD-format på TräGuiden.

Klicka här för sajtkarta

Stäng sajtkarta

Prenumerera på TräGuidens
populära nyhetsbrev

Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Genom att klicka på skicka lämnar du ditt samtycke.
Läs vår integritetspolicy.

På din mobil fungerar TräGuiden bäst i stående läge.Ok

Hantera dina pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

Du har inga sparade pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

pin

Du vet väl att du kan spara sidor till senare. Samla här pins för de sidor du besöker ofta och enkelt vill kunna återkomma till.

  • Lägg till
  • Du har redan lagt till den här sidan.

Skicka pins

Ett enkelt sätt att spara dina pins är att maila dem

Du har nu skickat dina pins!

Något gick fel. Kontrollera e-postadressen och prova igen.

Dela sidan