27 februari 2008

Välkommen till Träbyggnadsdag i Malmö onsdag 5 mars 2008!

Kom och ta del av det senaste inom teknik, arkitektur och industriell utveckling inom modernt träbyggande. Hör spännande föreläsningar, se exempel på byggnader från Sverige, Europa och USA. Lär mer om träbyggandets dokumenterade fördelar inom klimat och energi.

Vi har den stora förmånen att hälsa Ilmar Reepalu, kommunalråd i Malmö, som inledningstalare. Helsingborg, Eslöv och Bromölla presenterar sina planer för att delta i utvecklingen av träbyggandet. Midroc, Setra, Moelven, Derome presenterar träbyggnadserfarenheter.

Dessutom utdelas pris i tävlingen "Bygg stort och spännande i trä" med utmärkelsen "Utmärkt Modernt Träbyggande". Prisutdelare: ordföranden i Nationella Träbyggnadsstrategin Lorentz Andersson samt juryns ordförande Fredrik von Platen.

Deltagandet är kostnadsfritt. Begränsat antal platser! Läs mer i bifogad inbjudan. För program och anmälan - se www.trabyggnadskansliet.se.

» Inbjudan (PDF)
» Program (PDF)

Hjärtligt välkommen!

Niclas Svensson
Chef Sveriges Träbyggnadskansli

Om TräGuiden

TräGuiden tillhandahåller information om trä och träbyggande. Webbsidan drivs av Svenskt Trä, en del av Skogsindustrierna, och utgör med sina nära en miljon besökare per år ett viktigt informationsnav för byggande i Sverige.

TräGuiden beskriver tekniska lösningar för träbyggande samt innehåller information om trämaterialets egenskaper. TräGuidens innehåll av illustrationer och konstruktionslösningar kan fritt skrivas ut eller delas med andra.

Det finns också nedladdningsbara ritningar i CAD-format på TräGuiden.

Klicka här för sajtkarta

Stäng sajtkarta

Prenumerera på TräGuidens
populära nyhetsbrev

Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Genom att klicka på skicka lämnar du ditt samtycke.
Läs vår integritetspolicy.

På din mobil fungerar TräGuiden bäst i stående läge.Ok

Hantera dina pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

Du har inga sparade pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

pin

Du vet väl att du kan spara sidor till senare. Samla här pins för de sidor du besöker ofta och enkelt vill kunna återkomma till.

  • Lägg till
  • Du har redan lagt till den här sidan.

Skicka pins

Ett enkelt sätt att spara dina pins är att maila dem

Du har nu skickat dina pins!

Något gick fel. Kontrollera e-postadressen och prova igen.

Dela sidan