17 mars 2008

Välkommen till Träbyggnadsdag i Stockholm 2 april 2008!

Träbyggnadsdagen i Malmö i början av april samlade över 130 deltagare och nu börjar träbyggnadsprojekten komma igång även där. Nästa område efter Turning Torso i Malmö kommer att uppföras i modern träbyggnadsteknik.

Den 2 april är det dags för Träbyggnadsdag i Stockholm. Vi presenterar senaste nytt om teknik, arkitektur och industriell utveckling inom det moderna träbyggandet. Du får ta del av spännande föreläsningar och en foto-show visar exempel på träbyggnation i Sverige, Europa, Japan och USA. Träbyggandets dokumenterade fördelar ur ett klimatperspektiv och för energianvändning kommer också att belysas.

Kommuner och byggherrar i stockholmsregionen presenterar genomförda och planerade projekt inom flervåninghusbyggande och aktörerna inom moderna träbroar presenterar de större broprojekt i modern träbyggnadsteknik som genomförts under senare år.

Sist men inte minst utdelas pris i den nya nationella tävlingen "Bygg stort och spännande i trä" med utmärkelsen "Utmärkt Modernt Träbyggande". Prisutdelare är ordföranden i Nationella Träbyggnadsstrategin Lorentz Andersson samt juryns ordförande Fredrik von Platen.

Välkommen med anmälan på www.trabyggnadskansliet.se

» Se bifogad inbjudan. Detaljerat program finns inom kort på hemsidan.

Med vänlig hälsning,

Niclas Svensson
Chef Sveriges Träbyggnadskansli
+46703723406
niclas.svensson@trabyggnadskansliet.se

Om TräGuiden

TräGuiden tillhandahåller information om trä och träbyggande. Webbsidan drivs av Svenskt Trä, en del av Skogsindustrierna, och utgör med sina nära en miljon besökare per år ett viktigt informationsnav för byggande i Sverige.

TräGuiden beskriver tekniska lösningar för träbyggande samt innehåller information om trämaterialets egenskaper. TräGuidens innehåll av illustrationer och konstruktionslösningar kan fritt skrivas ut eller delas med andra.

Det finns också nedladdningsbara ritningar i CAD-format på TräGuiden.

Klicka här för sajtkarta

Stäng sajtkarta

Prenumerera på TräGuidens
populära nyhetsbrev

Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Genom att klicka på skicka lämnar du ditt samtycke.
Läs vår integritetspolicy.

På din mobil fungerar TräGuiden bäst i stående läge.Ok

Hantera dina pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

Du har inga sparade pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

pin

Du vet väl att du kan spara sidor till senare. Samla här pins för de sidor du besöker ofta och enkelt vill kunna återkomma till.

  • Lägg till
  • Du har redan lagt till den här sidan.

Skicka pins

Ett enkelt sätt att spara dina pins är att maila dem

Du har nu skickat dina pins!

Något gick fel. Kontrollera e-postadressen och prova igen.

Dela sidan