18 mars 2010

Skall du också gå på Nordbygg? Då får du inte missa inte det här!

Nordbygg - Sveriges mest spännande mötesplats för alla som är intresserade av byggande och konstruktion. Mässan går av stapeln 23-26 mars 2010 på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Kläm och känn på nya spännande material!
I vår stora monter (EH01) i Materialverkstaden kan du bekanta dig med framtidens trämaterial och nya sätt att bygga i trä. Bland annat får du veta hur man kan bygga parkeringshus helt i trä, böja trä på nya sätt och mer om det revolutionerande byggsystemet Trä8.

Ta en kaffe i det unika träkaféet - Nya Ögon på Trä!
I september förra året bjöds ett antal högskolor till en arkitekttävling om att skapa ett kafé till Nordbygg. Vann gjorde Tomas Jannergård och Åsa Landahl från Chalmers i Göteborg med sitt härliga bidrag Fägnad. Missa inte den spännande konstruktionen inne i Materialhallen för visst smakar kaffet lite extra gott i ett äkta träkafé?

Har du missat att anmäla dig? Det är lätt fixat.
Besök vår hemsida och skriv ut en gratis entrébiljett. Varmt välkommen!

Jag vill gärna ha en gratis entrébiljett!  Gå in på:  http://skogsindustrierna.org/web/Nordbygg2010.aspx

Välkomna hälsar

   

Om TräGuiden

TräGuiden tillhandahåller information om trä och träbyggande. Webbsidan drivs av Svenskt Trä, en del av Skogsindustrierna, och utgör med sina nära en miljon besökare per år ett viktigt informationsnav för byggande i Sverige.

TräGuiden beskriver tekniska lösningar för träbyggande samt innehåller information om trämaterialets egenskaper. TräGuidens innehåll av illustrationer och konstruktionslösningar kan fritt skrivas ut eller delas med andra.

Det finns också nedladdningsbara ritningar i CAD-format på TräGuiden.

Klicka här för sajtkarta

Stäng sajtkarta

Prenumerera på TräGuidens
populära nyhetsbrev

Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Genom att klicka på skicka lämnar du ditt samtycke.
Läs vår integritetspolicy.

På din mobil fungerar TräGuiden bäst i stående läge.Ok

Hantera dina pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

Du har inga sparade pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

pin

Du vet väl att du kan spara sidor till senare. Samla här pins för de sidor du besöker ofta och enkelt vill kunna återkomma till.

  • Lägg till
  • Du har redan lagt till den här sidan.

Skicka pins

Ett enkelt sätt att spara dina pins är att maila dem

Du har nu skickat dina pins!

Något gick fel. Kontrollera e-postadressen och prova igen.

Dela sidan