26 november 2010

Välkomna till Träbyggnadsdag i Karlskrona 7 december!

Tillsammans med Karlskrona kommun arrangerar vi en Träbyggnadsdag i Karlskrona med temat ”Det hållbara samhället byggs i trä!” Du  som deltar kommer att få ett matnyttigt program med allmän information om modernt träbyggande och det mycket snabba utvecklingen för denna teknik i Sverige. Du kommer också att få lyssna till en av världens forskare inom byggande och klimatpåverkan; Leif Gustavsson vid Linnéuniversitetet i Växjö. Därtill kommer kommunalrådet Mats Lindblom och stadsarkitekten Hans Julin att ge information om Karlskronas vidare planer inom byggande och med modernt träbyggande. Väl mött för en givande dag i Karlskrona.

Plats: Marinmuséet Tid: 09.00 – 15.00. Moderator: June Carlsson

Bästa hälsningar 
Niclas Svensson, Chef Sveriges Träbyggnadskansli

www.trabyggnadskansliet.se

» Program

Om TräGuiden

TräGuiden tillhandahåller information om trä och träbyggande. Webbsidan drivs av Svenskt Trä, en del av Skogsindustrierna, och utgör med sina nära en miljon besökare per år ett viktigt informationsnav för byggande i Sverige.

TräGuiden beskriver tekniska lösningar för träbyggande samt innehåller information om trämaterialets egenskaper. TräGuidens innehåll av illustrationer och konstruktionslösningar kan fritt skrivas ut eller delas med andra.

Det finns också nedladdningsbara ritningar i CAD-format på TräGuiden.

Klicka här för sajtkarta

Stäng sajtkarta

Prenumerera på TräGuidens
populära nyhetsbrev

Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Genom att klicka på skicka lämnar du ditt samtycke.
Läs vår integritetspolicy.

På din mobil fungerar TräGuiden bäst i stående läge.Ok

Hantera dina pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

Du har inga sparade pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

pin

Du vet väl att du kan spara sidor till senare. Samla här pins för de sidor du besöker ofta och enkelt vill kunna återkomma till.

  • Lägg till
  • Du har redan lagt till den här sidan.

Skicka pins

Ett enkelt sätt att spara dina pins är att maila dem

Du har nu skickat dina pins!

Något gick fel. Kontrollera e-postadressen och prova igen.

Dela sidan