16 mars 2009

TRÄBYGGNADSDAG 2 APRIL KÖPENHAMN!

ScandBuild, Bella Center.

Välkommen till KÖPENHAMN och en heldag om det nya sättet att bygga - kostnadseffektivt, modernt och klimatsmart.

Succeturnén Träbyggnadsdagarna, som informerar om det nya sättet att bygga, korsar Öresund och bjuder in till heldagsseminarium på ScandBuild, Bella Center. ”På ScandBuild träffas byggherrar, beslutsfattare, entreprenörer, experter och praktiker, ekonomer och visionärer. Här träffas de som ser det industriella byggandet som framtiden och träkonstruktionen som det enda rätta”, skriver Bella Center själva om denna mässa.

Träbyggnadsdagen i Köpenhamn sker i samarbete med danska Traeinformation och innehållet under dagen är hälften svenskt, hälften danskt. Du får lyssna till bland andra Mikael Eliasson från Setra Group, tillika ordförande för den europeiska träbyggorganisationen Cei-Bois. På plats finns även inspiratören och arkitekten Magnus Silfverhielm från Aix Arkitekter samt Hans-Eric Johansson ochNiclas Svensson från Sveriges Träbyggnadskansli med flera. Ta en tur till Köpenhamn! Träbyggnadsdagen är kostnadsfri, se program på 
www.trabyggnadskansliet.se/kopenhamn

Om TräGuiden

TräGuiden tillhandahåller information om trä och träbyggande. Webbsidan drivs av Svenskt Trä, en del av Skogsindustrierna, och utgör med sina nära en miljon besökare per år ett viktigt informationsnav för byggande i Sverige.

TräGuiden beskriver tekniska lösningar för träbyggande samt innehåller information om trämaterialets egenskaper. TräGuidens innehåll av illustrationer och konstruktionslösningar kan fritt skrivas ut eller delas med andra.

Det finns också nedladdningsbara ritningar i CAD-format på TräGuiden.

Klicka här för sajtkarta

Stäng sajtkarta

Prenumerera på TräGuidens
populära nyhetsbrev

Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Genom att klicka på skicka lämnar du ditt samtycke.
Läs vår integritetspolicy.

På din mobil fungerar TräGuiden bäst i stående läge.Ok

Hantera dina pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

Du har inga sparade pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

pin

Du vet väl att du kan spara sidor till senare. Samla här pins för de sidor du besöker ofta och enkelt vill kunna återkomma till.

  • Lägg till
  • Du har redan lagt till den här sidan.

Skicka pins

Ett enkelt sätt att spara dina pins är att maila dem

Du har nu skickat dina pins!

Något gick fel. Kontrollera e-postadressen och prova igen.

Dela sidan