16 augusti 2005

Nya träobjekt på TräGuiden

Vi hoppas att alla våra användare av TräGuiden haft en skön sommar. Under sommaren har vi arbetat för fullt med att lägga ut inspirerande och vackra träbyggnadsobjekt på TräGuiden.

Vill du inspireras av vad andra har byggt, gå in på www.traguiden.se, klicka på Om TräGuiden och därefter på Referenser och länkar. När du kommit hit klickar du på Aktuella träbyggnadsprojekt och Sök träbyggnadsprojekt.

Registrera dina objekt på TräGuiden

Nu hoppas vi att ni som användare av TräGuiden har några trevliga träobjekt som ni vill att andra ska få ta del av. För att registrera dina objekt, gå in på www.traguiden.se. Klicka på Om TräGuiden och därefter på Referenser och länkar. När du kommit hit klickar du på Aktuella träbyggnadsprojekt och slutligen går du in på Registrera träbyggnadsprojekt.
OBS! Objekten ni registrerar kommer inte automatiskt att registreras. Vi på redaktionen kommer först att gå igenom varje nyregistrering innan det läggs ut på TräGuiden.
Sprid gärna informationen om TräGuiden och detta nyhetsbrev till dem du tror kan vara intresserade.

Tipsa gärna om du har intressanta nyheter som du vill ska spridas till andra.

Är det något du undrar över, hör gärna av er till oss på TräGuiden, johan.frobel@skogsindustrierna.org

Med vänliga hälsningar

Skogsindustrierna

Johan Fröbel

Om TräGuiden

TräGuiden tillhandahåller information om trä och träbyggande. Webbsidan drivs av Svenskt Trä, en del av Skogsindustrierna, och utgör med sina nära en miljon besökare per år ett viktigt informationsnav för byggande i Sverige.

TräGuiden beskriver tekniska lösningar för träbyggande samt innehåller information om trämaterialets egenskaper. TräGuidens innehåll av illustrationer och konstruktionslösningar kan fritt skrivas ut eller delas med andra.

Det finns också nedladdningsbara ritningar i CAD-format på TräGuiden.

Klicka här för sajtkarta

Stäng sajtkarta

Prenumerera på TräGuidens
populära nyhetsbrev

Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Genom att klicka på skicka lämnar du ditt samtycke.
Läs vår integritetspolicy.

På din mobil fungerar TräGuiden bäst i stående läge.Ok

Hantera dina pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

Du har inga sparade pins

Hantera pins fungerar bäst om du inte är i privat/inkognitoläge. OBS! Dina pins sparas i datorns lokala minne.
Åtgärder som innebär raderande av kakor på datorn kan ofta även medföra att det lokala minnet rensas med följden att dina sparade pins försvinner.

pin

Du vet väl att du kan spara sidor till senare. Samla här pins för de sidor du besöker ofta och enkelt vill kunna återkomma till.

  • Lägg till
  • Du har redan lagt till den här sidan.

Skicka pins

Ett enkelt sätt att spara dina pins är att maila dem

Du har nu skickat dina pins!

Något gick fel. Kontrollera e-postadressen och prova igen.

Dela sidan